Flirtkurser och andra inspirationsföreläsningar

FLIRTKURS

- Lyckade kundmöten och personliga kontakter

Detta är en inspirationsföreläsning som gör att du lyckas med dina affärer samtidigt som du är omtyckt och inger förtroende

En inspirationsföreläsning som gör att du lyckas med dina affärer samtidigt som du är omtyckt och inger förtroende, både på jobbet och privat. Ge dig själv chansen att ha roligt fullt ut.


Vi hjälper dig med nyckeln till ditt undermedvetna, hur du kan utveckla ditt kroppsspråk samt förståelsen för hur du undermedvetet påverkar dig själv och andra. Samtidigt förstå hur andra påverkar dig vid det personliga mötet. Att hitta nycklarna till din egen livsbalans påverkar ditt arbete, din prestation och dina resultat. Dina egna tankar kan vara den felande länken.


Behöver du göra en förändring?

Tänk att vakna varje morgon med ett pirr i magen och känna tacksamhet. Och samtidigt göra ett gott intryck på andra. Lär dig de undermedvetna knepen för att påverka din hjärna rätt och samtidigt en viktig person, antingen det gäller affärer eller kärlek. Flirta dig till framgång.


Detta är nyckeln till framgång.
• Flirta på rätt sätt utan baktankar
• Ett varmt leende från en okänd människa kan lysa upp den gråaste vardagen. Det vet de flesta ändå är vi alltför snåla med att sprida glädje.
• Det handlar om att våga ta det första steget, inte stanna i det gamla.
• Öka din attraktionskraft


Du har tillgång till hjärnans alla må bra-hormoner (som jag föredrar att kalla kärlekshormoner) som påverkar dig antingen positivt eller negativt. Valet är ditt. Du har förmågan. Välj det liv du drömmer om.


Bli topp 10 av dig själv och få mer kärlek och hälsa i ditt liv. Du får verktygen.


Våga hoppa och var dig själv. Våga vara modig och våga nå din och företagets outnyttjade potential. Människan är som leoparen farlig när den känner sig hotad eller är i obalans.

Låt mig berätta varför du ska gå en flirtkurs.


Filmen är 1,31 min lång.

Vad är flirt?

Enligt Svenska Akademiens ordlista:

flörta el. flirta [flört`a] verb ~de ~t
• flörta med ngn visa sig intresserad av el. smått förälskad i ngn


Flirten är för mig ett samlingsnamnet på bemötande. Vi kan frigöra våra egna må bra-hormoner på ett naturligt sätt. Flirtandet blir helt enkelt ett sätt att vara i mötet med andra. Vi kan flirta oss till framgångsrika relationer. Vi behöver ingen psykofarmaka, vi blir mer lyckade i sociala sammanhang. Det är lättare att hitta den rätta eller att få en bra stämning på jobbet.


Flirten gör oss glada och vi blir mer berörda på djupet samtidigt som vi berör andra, vilket i sin tur leder till att vi mår bättre både psykiskt och fysiskt. Visst kan vårt flirtande leda till sängen om två
människor vill det och möts med respekt. Men att ha flirten som en livsstil och rikta den mot alla
medmänniskor, är någonting helt annat som påverkar hälsan på bästa sätt. Därför skulle jag vilja
göra ett paradigmskifte och ta bort den förlegade inställningen att flirt enbart är ett sätt att stöta på
någon, eller en sexuell invit. Eller som i tider av #metoo, ett ofredande eller ett sätt att manipulera.


Mina grundvärderingar är äkta kärlek, ärlighet, trohet, ansvar och respekt. Där är flirten ett lekfullt sätt att, med ett leende, se och vara närvarande i mötet med andra. Människans största hinder är rädslan att misslyckas och bli ratad. Den rädslan minskar om vi vågar flirta förutsättningslöst och utan dold agenda.Vem passar föreläsningen?


Detta är en inspirationsföreläsning som passar till företagets kickoff och vid förändringsarbete. Föreläsningen passar även för säljträning och kan anpassas till privatpersoner.


Live eller online.

Intresserad av workshop?


Inspirationsföreläsningen kan kombineras med en workshop där Anneli Veikkosdotter faciliterar ett arbetsmöte där gruppen har uppdraget att ta fram resultatet. Anneli håller i mötet och ser till att alla kommer till tals och olika aspekter och infallsvinklar tas till vara.

Vågar du hoppa?