Flirtkurser och andra inspirationsföreläsningar

OM ANNELI

Anneli Veikkosdotter - inspirationsföreläsare inom hälsa och personlig utveckling

Jag har vågat hoppa,
flera gånger

Jag heter Anneli Veikkosdotter och jag är inspirationsföreläsare inom personlig utveckling och hälsa.

 

Jag är en före detta idrottlärare som efter en trafikolycka hittade min livsuppgift – att hjälpa människor att våga ta steget för att nå sin fulla potential. Det gör jag bland annat genom att lära dig hur du får fart på dina må bra-hormoner och minskar stressen i ditt liv. Jag hjälper både privatpersoner och företag att få ökad attraktionskraft och mer lycka och framgång i sina liv.

 

Jag har över 20 års erfarenhet som utbildningsledare i skola och näringsliv. Jag är utbildad idrottslärare, stress- och friskvårdsterapeut, mentaltränare och processcoach.

 

Det handlar om att ha mål, komma åt sin egen potential och att VÅGA HOPPA och ta risker som du inte tror att du klarar.

Jag föreläser på både svenska och finska

LeopardenMitt företags logotyp och min förebild är den hoppande leoparden. 


Leoparden går sin egen väg, han är inte rädd för att misslyckas och bli ratad. Han lever på ett naturligt sätt där han får motion varje dag och håller sig i form. Leoparden lever i naturen och äter mat som den mår bra av. Leoparden är smidig, stark och modig. Leoparen tror på sig själv. Leoparen är lat, och vilar när han behöver det. Leoparden behöver inte visa sina lyckade prestationer för någon annan.

Mer om Anneli 

MITT FÖRSTA HOPP

Redan som 13 åring flög jag för första gången helt ensam till Stockholm, där jag aldrig varit, för att träffa regissören Olle Hellbom och Karin Falk. Och bo hos mammas ungdomskamrat och hennes man vilka jag aldrig träffat tidigare.

JAG HOPPADE IGEN
Jag vågade hoppa och nå mina mål, trots att syokonsulenten sa att jag med mina dåliga betyg endast kunde bli lokalvårdare. Jag blev lärare i både idrott och svenska trots att jag hade det lägsta betyget ett, på en femgradig skala. Upptäckte som tjugoåring att det är inte svårt att få bra betyg då jag började läsa ämnen som intresserade mig.

OCH IGEN
Jag vågade förälska mig i tangokavaljeren, trots tidigare besvikelser. Han var inte den jag trodde. 

OCH IGEN

Jag vågade slutföra min plan att flytta till Finland trots att jag råkade ut för en trafikolycka en månad innan flytt. Jag vågade slutföra husförsäljning i Sverige och flytta till Finland som
utbytesstudent och bo i husvagn i början.

OCH IGEN
Jag vågade lämna min fasta heltidstjänst och börja studera. Fick halv varaktig sjukersättning och ett halvt studiebidrag.

OCH IGEN
Jag vågade starta företag och hålla föreläsningar om personlig utveckling och hälsa. Talande inför stora grupper trots att jag var livrädd. Jag satsade alla mina pengar på ett renoveringsobjekt från 1941 som ingen bott i på över tio år. Jag lyckades med mitt husprojekt mot alla odds. Trots att jag hade kronisk smärta. Jag vågade börja föreläsa i Finland på finska som jag lärt mig som barn, även om jag saknade fackuttryck och talade en gammalmodig finska med norrländsk dialekt. Men jag vågade ändå bli intervjuad i TV och radio.

JAG HADE ETT MAGISKT FLOW
Jag hade ett flow som var magiskt, allt jag gjorde lyckades på ett märkligt sätt, det var precis som
jag fick hjälp från ovan. När jag satte bollen i rullning fick jag hjälp på oväntat sätt. Min viktigaste lärdom, det gäller att hålla kvar sitt "flow", omge sig med rätt energi. Jag tror på människans inre styrka och potential, om vi har ett mål som vi tror på. Om vi följer vår inre röst och magkänsla och fokuserar på våra mål och vår dröm, då kan vi behålla fokus och vårt "flow". Rädslan att misslyckas och bli ratad är människans största hinder. Det handlar om att tro på vår förmåga och våra drömmar och våga hoppa och gå utanför vår komfortzon.

Mitt erbjudande

Filmen är 1,58 min lång.